צ'ילי קון קרנה צ'ילי קון קרנה

מתכון לצ'ילי קון קרנה

כ-8 מנות כל מנה מכילה 2 מנות חלבון.

חומרים:
1/2 ק"ג בשר בקר טחון
3 בצלים קצוצים
2 פלפלים ירוקים נקיים מגרעינים וקצוצים
קוביית מרק
480 גרם שעועית לבנה מבושלת
800 גרם עגבניות משומרות במיץ
כוס רסק עגבניות, כוס מים, כפית מחוקה מלח
ממתיק מלאכותי בכמות שווה לשתי כפיות סוכר
3 פלפלים ירוקים חריפים מנוקים מגרעינים וקצוצים.

 

הכנה:
יוצרים מהבשר הטחון קציצה, וקולים 10 דקות מכל צד בגריל מחומם לחום גבוה, או במחבת טפלון. שומרים בצד.
שמים בסיר גדול את הבצלים, הפלפלים וקובית המרק, מוסיפים מעט מים, מכסים ומאדים עד שיתרככו.
מוסיפים את כיכר הבשר הקלויה ומפוררים במזלג.
מוסיפים את השעועית, העגבניות המשומרות, רסק העגבניות והמים ומתבלים במלח ובממתיק המלאכותי. מערבבים היטב.
מוסיפים את הפלפלים החריפים, בוחשים, מנמיכים את האש ומבשלים עד שרוב הנוזלים יתאדו.
 

בתאבון!

פרטים והרשמה